• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Засідання районного методичного об’єднання вчителів 3-4 класів

Засідання районного методичного об’єднання вчителів 3-4 класів

2014-02-21

/Files/images/0269 семінар поч. класи.jpg

21 лютого відбулося ІІІ засідання районного методичного об’єднання вчителів 3-4 класів на базі Чистопільського навчально - виховного комплексу з проблеми «Розвиток комунікативного мовлення як основний вид діяльності на уроках в початкових класах». З даної проблеми ділилася досвідом роботи з колегами молода вчителька Гаврищук Ольга Мирославівна. Під час презентації вона познайомила учасників семінару з проблемою, над якою працює, завданнями, які ставить перед собою, як вчитель. Педагоги дізналися, що молодий спеціаліст часто на своїх уроках апробовує проектні, інтерактивні технології, особистісно орієнтоване навчання та методи розвитку комунікативного мовлення школярів. В кінці презентації вчитель надала кожному учасникові практичний матеріал «Цікаві ігри на уроках читання», подарувала вірш, який написала сама «Вчителям - колегам!». Учні Ольги Мирославівни ведуть індивідуальне порфоліо. На даний час діти працюють над творчим проектом «До 200 - річчя від дня народження Т. Г. Шевченка».

Урок читання з теми «Життя та творчість Д. Павличка» вчитель тісно пов’язала з українською мовою. У кожного учня є словнички, де діти записують незрозумілі слова та їх значення. Під час уроку застосовано читання в ролях, читання ланцюжком, комбіноване читання, самостійна робота, що сприяло розвитку комунікативного мовлення дітей. Учні мали змогу висловити власну точку зору стосовно віршів, з якими вони знайомилися під час уроків, опрацювати творче завдання, отримати оцінки та домашнє завдання.

Після уроку члени засідання відвідали виховний захід «Рідна мова дорога людині як саме життя», присвячений Міжнародному дню рідної мови. Захід був підготовлений на високому рівні. Кожен учень початкових класів розкрив свої таланти, які приємно вразили педагогів. Під час заходу показала свою творчу особистість і Ольга Мирославівна, яка разом з дітьми виконала фінальну пісню.

Кiлькiсть переглядiв: 168

Коментарi