Конкурс "Джерело творчості"

2015-03-04

/Files/images/ploshhuk01.jpg

10, 17 та 18 лютого 2015 року відбулися очні тури обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості». У 2014/2015 навчальному році конкурс проводився у номінаціях «Керівник гуртка хореографічного мистецтва», «Керівник гуртка вокального та музичного мистецтва», «Керівник гуртка циркового та театрального мистецтва».

Обов’язковим елементом конкурсу в цьому році стало проведення фрагменту гурткового заняття, під час якого конкурсант мав представити свою фахову майстерність, знання методології педагогіки і психології, здатність до застосування інноваційних підходів до навчання і виховання, вміння зацікавити дітей та спонукати їх до розвитку творчих та інтелектуальних здібностей

До участі у очному етапі конкурсу у номінації «Керівник гуртка хореографічного мистецтва», який відбувся 10 лютого, було запрошено 6 конкурсантів.

Рішенням журі переможцем у тематичній номінації «Народні хореографічні традиції» стала Площук Анжеліка Михайлівна, керівник гуртка Вільшанського центру дитячої та юнацької творчості, яка провела заняття«Болгарський танець» у середній віковій групі, під час якого розказала про історію рідного краю, традиції та звичаї болгарського народу, свято «Мартеніци». Анжеліка Михайлівна залучила до заняття гостей та журі конкурсу на етапі розучування елементів болгарського танцю, а на згадку подарувала всім мартенічки та почастувала болгарським національним блюдом - плакетою.

Кiлькiсть переглядiв: 164

Коментарi