• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Семінар для педагогічних працівників, що атестуються в 2013/2014 навчальному році

Семінар для педагогічних працівників, що атестуються в 2013/2014 навчальному році

2013-11-01

/Files/images/IMGP5827.JPG

01 листопада 2013 року на базі Вільшанської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів проведено семінар для педагогічних працівників, що атестуються в 2013/2014 навчальному році.

Драндалуш С.Г., методист по роботі з кадрами методичного кабінету представила учасникам семінару презентацію Типового положення про атестацію педагогічних працівників «Атестація педагогічних працівників - сучасний підхід».

Проведений тест - опитування «Чи знаєш ти Типове положення про атестацію педагогічних працівників?» дав змогу виявити рівень знань нормативної бази з даного питання серед педагогічних працівників.

Вчителі, що атестуються, взяли активну участь у засіданні круглого столу «Основні вимоги до кваліфікаційних категорій та педагогічних звань».

Особливу увагу завідувачем районним методичним кабінетом Добровою О.І. на семінарі було акцентовано на питання самоосвіти вчителя як свідомої діяльності з удосконалення своєї особистості як фахівця. Дульдієр Т.В., вчителем світової літератури Вільшанської ЗШ І-ІІІ ступенів, «вчителем - методистом» було представлено власне портфоліо, як однієї з форм узагальнення досвіду роботи в міжатестаційний період.

Також педагоги працювали над складанням індивідуальних планів підготовки до атестації,

По закінченню семінару кожен із учасників отримав пам’ятки: «Форми узагальнення досвіду роботи вчителя, що атестується», «Самоосвіта вчителя в міжатестаційний період», «Пам’ятка для педагогічного працівника з питань атестації» та буклети: «Основні вимоги до кваліфікаційних категорій та педагогічних звань».

А досвід своєї роботи вчителі, що атестуються. матимуть змогу представити на Фестивалі педагогічних ідей, який відбудеться в березні місяці 2014 року.

Кiлькiсть переглядiв: 394

Коментарi