• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Проект рішення Вівсяниківського НВК І ступеня

Проект рішення Вівсяниківського НВК І ступеня

2015-02-12

Проект

У К Р А Ї Н А

В I Л Ь Ш А Н С Ь К А Р А Й О Н Н А Р А Д А

ТРИДЦЯТА ПЕРША СЕСIЯ VІ СКЛИКАННЯ

Р I Ш Е Н Н Я

від «__» березня 2015 року №

смт Вільшанка

Про втрату чинності рішення

районної ради від 03 лютого 2014 року № 353

Керуючись статтею 43 Закону України «Про місцеве самоврядування в України», відповідно до рішення районної ради від 23 січня 2015 року № 442 «Про районний бюджет на 2015 рік», розглянувши висновки постійної комісії з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики та справах сім’ї,

районна рада

в и р і ш и л а:

1. Визнати таким, що втратило чинність, рішення районної ради від 03 лютого 2014 року № 353 «Про внесення змін до Статуту Вівсяниківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Вільшанської районної ради Кіровоградської області».

2. Вважати рішення районної ради від 21 червня 2013 року № 268 «Про створення Вівсяниківського навчально-виховного комплексу «Загальноосвітній навчальний заклад І ступеня – дошкільний навчальний заклад» Вільшанської районної ради Кіровоградської області» чинним.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, охорони здоров’я, культури, спорту, молодіжної політики та справах сім’ї.

Голова районної ради М.Лець

Кiлькiсть переглядiв: 150

Коментарi